Donnerstag, 31. Dezember 2015

РЕЦИКЛИРАНЕ TECHNIK 2015 EXPO ДОРТМУНД / ГЕРМАНИЯ


Recyclix достигна нов етап: За първи път имахме нашия собствен щанд на търговски панаир.
The "Recycling Техник" е най-големият бизнес платформа на Германия за рециклиране и на насипни товари технологии с участието на повече от 450 изложители.
Тя се състоя в 4-ти и 5-ти ноември в Вестфален в Дортмунд / Германия.
Нашата основна цел е да се даде възможност да се срещнат нашите служители и да влезе в активен диалог с тях нашите членове. Ние наистина оценявам, че много от вас се възможност да ни посетите; не само, за да получите всички видове въпроси отговори, но и да ни предостави много интересни идеи как можем да подобрим нашия проект освен това.
Статистиките на ЕКСПО показват, че приблизително 70% от членовете Recyclix, които са заявили вход свободен ваучер ни посети.
За това ние искаме да изразим нашата благодарност към всички вас.
Отделно от укрепване на отношенията ни с нашите членове, нашите цели са да се срещне и нови доставчици и да Ви представим нашата концепция франчайзинг до по-широка аудитория.
Резултатите и изводите от нашия първата по рода си търговско изложение външен вид са над нашите най-оптимистичните очаквания от далеч; щанда ни беше основно под обсада от нашите членове и потенциални нови партньори нон стоп денонощно.
Нашата презентация на живо на сцената на "Solution Center" (която е част от EXPO) с участието на положението на Полша и Европейския Recycling пазар, както и подробен въвеждане на Recylix и нашите проекти привлече много внимание.
В момента работим неуморно върху себе си подготовка за следващия ЕКСПО (рециклиране на пластмаси Show - Европейски Edition (Брюксел, 25-26 ноември)).
Ще се радваме да се видим на нашите членове и партньори отново.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen